Prețuri

Costul serviciului de înregistrare pentru un domeniu .ro este de 12 EUR + TVA (19%) în valoare totală de 14,28 EUR pe an.

Costul serviciului de mentenanță anuală (reînnoire) pentru un domeniu .ro este de 12 EUR + TVA (19%) în valoare totală de 14,28 EUR pe an.

Costul serviciului de transfer drept de utilizare/folosință pentru un domeniu .ro este de 12 EUR + TVA (19%) în valoare totală de 14,28 EUR pe an.

Persoanele juridice și fizice din România achită contravaloarea serviciilor în lei la cursul BNR din data facturii. 

Plata poate fi făcută astfel:

  • On-Line cu Card Bancar;
  • prin transfer bancar.


Registrul de domenii .ro oferă contra cost lista domeniilor conform solicitărilor primite din partea deținătorului dreptului de utilizare cât și la solicitarea unei terțe părți, în limita legii sau la solicitarea unui deținător de marcă înregistrată. RoTLD nu își asumă răspunderea că lista domeniilor .ro este completă, în cazul în care criteriul de căutare nu este menționat. 

Tarifele sunt următoarele: 

   1 - 100 domenii .ro deținute - 100 Euro (+ TVA) în valoare totală de 119 Euro; 
   101 - 200 domenii .ro deținute - 200 Euro (+ TVA) în valoare totală de 238 Euro; 
   201 - 300 domenii .ro deținute - 300 Euro (+ TVA) în valoare totală de 357 Euro s.a.m.d. RoTLD oferă contra cost lista domeniilor .ro atașate unui nameserver, în urma primirii unei comenzi ferme din partea deținătorului dreptului de utilizare:

Tarifele sunt următoarele: 

   50 Euro (+ TVA) în valoare totală de 59,5 Euro - pentru domenii atașate unui nameserver; 
   25 Euro (+ TVA) în valoare totală de 29,75 Euro - pentru fiecare nameserver suplimentar. RoTLD oferă contra cost serviciul de blocare/deblocare a unui nume de domeniu .ro la solicitarea deținătorului dreptului de utilizare.

Tarifele sunt următoarele: 

   100 Euro (+ TVA) în valoare totală de 119 Euro - pentru serviciul de blocare; 
   100 Euro (+ TVA) în valoare totală de 119 Euro - pentru serviciul de deblocare.RoTLD oferă contra cost serviciul de notificare a deținătorului dreptului de utilizare al unui nume de domeniu .ro la solicitarea scrisă și motivată a unei terțe persoane în vederea organizării unei întâlniri.

Tariful este:

   200 Euro (+ TVA) în valoare totală de 238 Euro.Pentru a obține istoricul unui domeniu .ro se percepe un tarif unitar de 100 Euro (+ TVA) în valoare totală de 119 Euro pentru un domeniu .ro. Istoricul se transmite doar deținătorului dreptului de utilizare a domeniului .ro. 


RoTLD oferă contra cost pentru partenerii săi serviciul de transfer domenii .ro din portofoliul unui registrar la alt registrar.

Tarifele sunt următoarele:

   500 Euro + TVA în valoare totală de 595 Euro pentru maximum 1000 de domenii transferate

   500 Euro + TVA plus 0.5 Euro + TVA pentru fiecare domeniu peste numărul de 1000 de domenii .ro specificate.