RoTLD > Domenii .ro > Procedură Înregistrare


Procedură Înregistrare

Procedură de înregistrare domenii prin ICI-ROTLD:

    - Trimiteți cererea de înregistrare prin formularul disponibil pe WEB;

    - Veți primi prin email factura proformă cu instrucțiuni de plată;

    - Domeniul va fi activat numai după confirmarea plății de către bancă - nu se acceptă confirmări prin e-mail sau fax;

    - După activare veți primi factura fiscală în format electronic, valabilă fără ștampilă și șemnătură, cf. art. 319 din L227/2015 privind Codul Fiscal și pct. 98 din Normele de aplicare. Registrul nu își asumă responsabilitatea asupra corectitudinii datelor din formularul completat de dumneavoastră, referitoare la adresa e-mail de destinație a facturii fiscale.
NOTĂ:

După trimiterea formularului de înregistrare domeniu .ro la ICI - ROTLD, domeniul va fi rezervat. Domeniul va fi activat numai după efectuarea plății la ICI - ROTLD, conform facturii proformă trimisă solicitantului prin e-mail. Dacă plata nu se efectuează, domeniul rezervat va fi șters în mod automat după o lună (în a 32-a zi de la data rezervării).

ATENȚIONARE:

Vă rugăm să verificați cu atenție informațiile pe care le introduceți în cererea de înregistrare înainte de trimiterea acesteia, deoarece după completare nu se mai acceptă modificarea datelor. O nouă cerere de înregistrare a numelui de domeniu .ro va fi posibilă numai după o perioadă de 32 de zile, când cererea actuală este ștearsă în mod automat, domeniul devenind liber pentru a fi înregistrat, conform regulii "Primul venit, primul servit".