RoTLD > Domenii .ro > Prețuri


Prețuri


Costul serviciului pentru înregistrarea sau transferul dreptului de folosință al unui domeniu .ro este de 51,26 USD + TVA (19%) în valoare totală de 61 USD.
Nu există taxă de mentenanță anuală în prezent. Plata se face la înregistrare.
Dacă se va introduce taxa de mentenanță  anuală veți fi anunțați din timp.

Pentru persoanele juridice și fizice din România, plata se face în lei la cursul BNR din data facturii.


Plata poate fi făcută astfel:

Registrul de domenii .ro nu are obligația de a ține evidența domeniilor deținute de către fiecare persoană fizică sau juridică. Fiecare deținător are obligația să-și mențină la zi evidența domeniilor .ro înregistrate.
ROTLD oferă contra cost lista domeniilor deținute de către o persoană, în urma primirii unei cereri ferme, în care se menționează foarte clar criteriul de căutare în baza de date (numele persoanei ce deține domeniile). ROTLD nu își asumă răspunderea că lista domeniilor .ro este completă, în cazul în care criteriul de căutare nu este menționat.

Tarifele sunt următoarele:

   1-100 domenii .ro deținute - 100 euro (+ TVA) în valoare totală de 119 euro;
   101-200 domenii .ro deținute - 200 euro (+ TVA) în valoare totală de 238 euro;
   201-300 domenii .ro deținute - 300 euro (+ TVA) în valoare totală de 357 euro s.a.m.d.ROTLD oferă contra cost lista domeniilor .ro ce conțin un cuvânt care reprezintă o marcă înregistrată, în urma primirii unei cereri ferme din partea reprezentantului deținătorului mărcii, în care se menționează foarte clar criteriul de căutare în baza de date (denumirea mărcii). Cererea va fi însoțită de documente justificative care să ateste deținerea mărcii respective.

Tarifele sunt următoarele:

   1-100 domenii .ro deținute - 100 euro (+ TVA) în valoare totală de 119 euro;
   101-200 domenii .ro deținute - 200 euro (+ TVA) în valoare totală de 238 euro;
   201-300 domenii .ro deținute - 300 euro (+ TVA) în valoare totală de 357 euro s.a.m.d.ROTLD oferă contra cost lista domeniilor .ro atașate la un nameserver, în urma primirii unei comenzi ferme.

Tarifele sunt următoarele:

   50 euro (+ TVA) în valoare totală de 59,5 euro - pentru domenii atașate unui nameserver;
   25 euro (+ TVA) în valoare totală de 29,75 euro - pentru fiecare nameserver suplimentar.Pentru a obține istoricul unui domeniu .ro se percepe o taxă unitară de 100 euro (+ TVA) în valoare totală de 119 euro pe domeniu. Istoricul se transmite doar deținătorului domeniului .ro.
În cazul în care deținătorul dorește obținerea istoricului unui domeniu .ro, acesta trebuie să trimită la ICI - București, Registrul de domenii .ro (ROTLD), o cerere în vederea obținerii datelor respective, care să cuprindă numele de domeniu și datele solicitantului necesare emiterii facturii:
  • nume;
  • adresă;
  • CNP în cazul persoanelor fizice;
  • cod fiscal, numărul de la Registrul Comerțului, cont bancar, banca în cazul persoanelor juridice;
  • număr de telefon și adresă email.